Gourmetmat hjem

Gourmetmat hjem

Lene´s kjøkken er et selskap som tilbyr sine kunder en kulinarisk gourmetmatopplevelse hjemme hos seg selv. Vi tilbyr førsteklasses restaurantmat hjem til deg, der kokken anretter maten for deg og dine gjester. Anledningen kan være feiring av dager og jubileum, overraske svigermor med en 5- retters, venner eller arbeidskolleger som vil sitte hjemme og nyte mat i fred og ro. Lene´s kjøkken kommer hjem til både privatpersoner og små firmaer. Lene`s Kjøkken kommer hjem til deg og legger opp de ulike rettene. Det er dere som er vertskap for kveldens arrangement, og som står for servering og rydding av rettene.Lene´s kjøkken lover at det blir en helt ny opplevelse å invitere gjester hjem, noe som dere helt sikker vil prøve igjen!

Lene`s Kjøkken tilbyr også cateringtjenester som koldtbord, fingermat, koldttallerken, kaker, sandwich/ rundstykker, pai, salat og supper som egner seg til enhver anledning. Det kan være til fest, selskap, vennesammenkomst eller det kan være til et arbeidmøte på jobben. Lene`s Kjøkken tilbyr råvarer som er laget fra gunn av til det ferdige produkt, og vi baker alle kaker og brød selv.

Lene´s kjøkken hjelper gjerne til med å sette sammen en meny, og til å skaffe service til å legge opp de ulike rettene. Har du et spesielt ønske om en råvare som du ikke finner i menyen, kan vi være behjelpelig med å komponere meny spesielt for deg. Trenger du hjelp til anbefalinger av viner som passer til din meny kan vi hjelpe til med dette også.