Julemat

Julemat

 

 

Lene `s Kjøkken kan tilby varm julematbuffet
bestående av varmmat og dessert

 

 

Lene `s Kjøkken julematbuffet består av følgende:

300 gram eldhusrøykt pinnekjøtt, hjemmelaget kålrotstappe, poteter

200 gram svineribbe, rødkål og svinesjy

Hjemmelaget karamellpudding med fyldig karamellsaus

 

Pris pr kuvert: 390,-

 

 



Lene `s Kjøkken kan tilby et julebord med varmmat og dessert

 

Julekoldtbord
Koldtbordet består av følgende fat:

Fylt svinefilet med plomme og eplechutney
Spekeskinke med anismarinert melon og sellerikrem
Kjøttbolle med chillisaus
Gravet laks med sennepssaus
Kalkunfilet med fiken og aprikosvinagrette
Scampi med ingefær og chillimajones
Kyllingfilet med urtedressing
Lefse med lammerull, syltet pære og rødbetekrem
Lefse med røykt laks og hummus

Salater:
Potetsalat med dill og sennep
Kremet pastasalat med frukter og nøtter
Tomatsalat

Grønn salat
Nøttebrød, focacciabrød og smør
Pris pr kuvert: 380,-

Juledesserter:
Multedelice med marinerte multer
Riskrem med vanilje og jordbærpure
Karamellpudding med fyldig karamellsaus
Pris pr kuvert: 120,-

Komplett julebord med varmmat som inneholder eldhusrøykt pinnekjøtt, kålrotstappe, svineribbe, rødkål, svinesjy og poteter i tillegg til julekoldtbordet og juledessert er det mulig.
Pris pr kuvert: 580,-

 


 

Julekoldttallerken


Koldttallerken er en tallerken der alle råvarene ligger på tallerken til den enkelte gjest.  Julekoldttallerken består av følgende fristelser:
Scampi med ingefær og chiliaioli
Kjøttbolle med chillisaus
Spekeskinke med anismarinert melon
Kyllingfilet med urtedressing
Brie med honningsglaserte frukter og nøtter
Lefse med røykelaks og hummus
Lefse med  lammerull, syltet pære og rødbetekrem
Sennepskremet pastasalat
Grønn salat
Focacciabrød
Pris pr kuvert: 250,-

 


 

 

Fingermat


Kaldrøykt laks med sennepssaus
Svinefilet med aioli, plomme og eplechutney
Spekeskinke med melon og balsamicoglace
Scampi med ingefær og chilliaioli
Brie med honningglaserte frukter og nøtter
Lefse med røykelaks og hummus
Kyllingfilet med urtesaus
Kjøttbolle med chillisaus
Lefse med kokelår, marinert pære og rødbetekrem
Pris pr kuvert: 250,-