Koldbord

Koldtbord

Lene`s Kjøkken har utarbeidet et koldtbord som går vekk fra det tradisjonelle påleggskoldtbordet, og vi utfordrer smaksløkene til å prøve nye utfordringer.

 

MENY: Koldtbordforslag


 

 Koldtbordforslag 1

 

Utfordringene som blir lagt opp på brett er:

Kyllingfilet med karrisaus
Fylt svinefilet med mozzarella og soltørkedetomater med tomatvinagrette

Indrefiletmedaljonger med kremet sopp

Hjemmelagede kjøttboller med urtedressing

Chillimarinerte reker med chillisaus

Lime og hvitløksmarinerte scampi med aioli

Røykelakslefse med pepperrotkrem

Spekematlefse med tyttebærkrem

Laksestaver med pesto

 

Salat:

Hjemmelaget potetsalat
Oljebasert pastasalat med pesto

Tomatsalat
 Grønn salat

 Hjemmelaget foccacia-, hvit- og grovt brød og smør.

 Pris per kuvert: 380,-

 

Koldtbordforslag 2

 

Utfordringer som blir lagt opp på brett er:

Chillimarinerte kjøttboller

Fylt kalkunbryst med timian og hvitløk med timiansaus

Svinefilet med sopp og rosmarinsaus

Lefse med spekeskinke, ruccula og fruktkrem

Laksestaver med gressløkpesto

Sitrusmariert scampi med ingefæraioli

Lefse med karripasta reker

Røykelaks med limemarinert asparges

Kyllingbryst med urtedressing

 

Salater:

Kremet pastasalat med sennep

Potetsalat med soltørkede tomater

Grønn salat

Tomatsalat med ruccula og rødløk

Hjemmelaget focaccia-, oliven-, og hvitløksbrød og smør

Pris pr kuvert: 380,-

 

 

 

 Dersom en ønsker dessert til koldtbordet består det av tre ulike små porsjonsskåler pr kuvert
som inneholder fristelser som:

Vaniljepannacotta med frukter
Mørk og hvit sjokolademousse med karamellsaus

Skogsbærdelice med bærkompott

 Pris pr kuvert: 120,-