Fingermat

Fingermat er lagt opp slik at gjesten skal kunne stå og spise. Lene`s Kjøkken har beregnet ni enheter per person. Dette høres kanskje mye ut, men hver enhet er en stor munnfull. Lene`s Kjøkken vil tilby mange ulike varianter av fingermat, i stedet for et mindre antall. Dette for at gjestene skal ha et rikt utvalg å velge i, og at smakopplevelsen forsterkes med mange uilke smaker. Etter noe salt kan det være behov for noe søtt. Derfor kan Lene`s Kjøkken tilby tre varianter som vil dekke dette behovet. Minimum bestilling er 10 personer.

Fingermatvariantene som blir lagt opp på brett er:

Røykt andebryst med syrlig rødløkskompott og rosmarinkrem
Kyllingfilet med ananas/paprikasalat og karrisaus
Spekematlefse med tyttebær krem
Røykelakslefse med pepperrotkrem
Viltpatè med syltet sopp og urtekrem
Pestomarinert laks med tomatconcassè og rucculasalat
Limemarinert scampi med aioli
Laksepatè med basilikumsaus
Indrefiletmedaljong med kremet sopp

Pris per person: 280,-