Julemat/julekoldtbord/ julekoldttallerken/ julefingermat
Lene`s Kjøkken kan tilby et julebord med kaldmat, varmmat og desserter. I tillegg har vi julekoldttallerken og julefingermat
Varm julemat med dessert:
300 gram eldhusrøykt pinnekjøtt, hjemmelaget kålrotstappe, poteter
200 gram svineribbe, rødkål og svinesjy
Hjemmelaget karamellpudding med fyldig karamellsaus
Pris pr kuvert: 700,-
Julekoldtbord:
Svinefilet med spekeskinke og rosmarinsaus
Brie med fenalår og honningglasserte frukter
Kjøttbolle med chillisaus
Laksestaver med dillsaus
Kalkunfilet med eplevinagrette
Scampi med ingefær og chilliaioli
Kyllingfilet med urtedressing
Lefse med ribberull, syltet pære og rødbetekrem
Lefse med røykt laks, philladelfiaost, og syltete grønnsaker
Potetsalat med Dijonsennep
Kremet brokkolipastasalat
Tomatsalat med ruccula, mozzarella og rødløk
Grønn salat
Focaccia-, grovt- og fint brød og smør
Pris pr kuvert: 525,-
Juledesserter:
Multedelice med marinerte multer
Riskrem med vanilje og jordbærpure
Karamellpudding med fyldig karamellsaus
Pris pr kuvert: 250,-
Julebord bestående av varmmat, koldtbord og desserter:
Komplett julebord med varmmat som inneholder eldhusrøykt pinnekjøtt, kålrotstappe, svineribbe, rødkål, svinesjy og poteter i tillegg til julekoldtbordet og juledessert.
Pris pr kuvert: 950,-
Julekoldttallerken
Julekoldttallerken er en tallerken der alle råvarene ligger på tallerken til den enkelte gjest, og som serveres med focacciabrød. Lene`s Kjøkken kan tilby størrelsene liten julekoldttallerken der gjesten blir lunsjmett, og vanlig julekoldttallerken som er et fullverdig måltid. Følgende fristelser blir lagt opp på den enkelte gjest tallerken:
Scampi med ingefær og chilliaioli
Lefse med ribberull, syltet pære og rødbetekrem
Dadler med spekeskinke
Kyllingfilet med urtedressing
Brie med fenalår og honningsglaserte frukter
Lefse med røykelaks, philladelfiaost og syltede grønnsaker
Kjøttbolle med chillisaus
Sennepskremet pastasalat
Grønn salat
Focacciabrød
Pris pr kuvert vanlig størrelse: 400,-
Pris pr kuvert liten størrelse: 350,-
Fingermat
Fingermat er lefseruller og små toast med ulike hovedråvare, rucculasalat , dressing og pynt. En beregner ni munnfull biter, der en blir lunsjmett. Passer perfekt til lunsj eller kveldskos.
Laksestav med sennepssaus
Kalkunfilet med aioli og eplechutney
Røykt svinefilet med kremede grønnsaker
Scampi med ingefær og chilliaioli
Brie med fenalår og honningglaserte frukter
Lefse med røykelaks, philladelfiaost, og syltede grønnsaker
Kyllingfilet med urtesaus
Kjøttbolle med chillisaus
Lefse med ribberull, syltet pære og rødbetekrem
Pris pr kuvert: 400,-