Sett sammen din 2-/3-/4-/5-retters meny
Lene´s kjøkken hjelper gjerne til med å sette sammen en meny. Har du et spesielt ønske om en råvare som du ikke finner i menyen kan vi være behjelpelig med å komponere meny spesielt for deg. Trenger du hjelp til anbefalinger av viner som passer til din meny kan vi hjelpe til, eller dere tar kontakt med nærmeste vinmonopol for å benytte deres ekspertise.
Lene’s kjøkken kommer hjem til dere, og legger opp de ulike rettene. Det er dere som er vertskap for kveldens arrangement, og som står for servering og rydding av rettene.
Pris:
Pris for 2-retters: 600,-pr person
Pris for 3-retters: 750,- per person
Pris for 4-retters: 900,- per person
Pris for 5-retters: 1050,- per person
Alle menyene inkludere focacciabrød
Meny:
Forretter
Salat med røykt andebryst, syltet rødløk og rosmarinkrem
Salat med friterte scampi, mild chillisaus, aioli, og tomatconcasse
Asparges med kamskjell, pesto og limesaus
Fisk og skalldyrsymfoni med rotgrønnsaker og basilikumsaus
Salat med lettrøykt kalkunbryst, syltede grønnsaker og urtesaus
Salat med honningglasert chevre
Salat med skalldyr, syltede grønnsaker, chillisaus og aioli
Suppe
Blomkålsuppe med parmesan og bacon
Kremet fiskesuppe med havets skatter
Soppsuppe med soppragu
Kremet skalldyrssuppe
Fisk
Breiflabb med kremede grønnsaker og rødvinsaus
Smørsteikt steinbit med sopp og spinatragu, og grønn peppersaus
Lange med juliennegrønnsaker i butterdeigskiste og limesaus
Urtemarinet laksefilet med asparges og løyerognsaus
Breiflabb med friske grønnsaker og kremet soppsaus
Kjøtt
Indrefilet av okse med selleri-og pastinakkpure, kremet sopp og rødvinsaus
Fylt svinefilet med mozzarella og soltørkede tomater, og basilikumsaus
Lammefilet med selleripure, sukkererter og rosmarinsaus
Andebryst med kremede grønnsaker, aromasopp og appelsinsaus
Kyllingfilet med spekeskinke, asparges og pesto
Indrefilet av okse, løkkompott, sukkererter og hjemmelaget bernaise
Dessert
Grande dessert bestående av creme brulee, sjokoladeterte, og vaniljeparfyrmerte frukter med hvit sjokoladekrem
Grande dessert bestående av creme cantalan, sjokolademousse, og ostekake med røde bær
Grande dessert bestående av bringebærdelice, sjokoladefondant, panna cotta med hvit sjokolade og bær