Sett sammen din 2-/3-/4-/5-retters meny

Lene´s kjøkken hjelper gjerne til med å sette sammen en meny. Har du et spesielt ønske om en råvare som du ikke finner i menyen kan vi være behjelpelig med å komponere meny spesielt for deg. Trenger du hjelp til anbefalinger av viner som passer til din meny kan vi hjelpe til, eller dere tar kontakt med nærmeste vinmonopol for å benytte deres ekspertise.

Lene’s kjøkken kommer hjem til dere, og legger opp de ulike rettene. Det er dere som er vertskap for kveldens arrangement, og som står for servering og rydding av rettene.

Pris:

Pris for 2-retters: 600,-pr person

Pris for 3-retters: 750,- per person

Pris for 4-retters: 900,- per person

Pris for 5-retters: 1050,- per person

Alle menyene inkludere focacciabrød

Meny:

Forretter

Salat med røykt andebryst, syltet rødløk og rosmarinkrem

Salat med friterte scampi, mild chillisaus, aioli, og tomatconcasse

Asparges med kamskjell, pesto og limesaus

Fisk og skalldyrsymfoni med rotgrønnsaker og basilikumsaus

Salat med lettrøykt kalkunbryst, syltede grønnsaker og urtesaus

Salat med honningglasert chevre

Salat med skalldyr, syltede grønnsaker, chillisaus og aioli

Suppe

Blomkålsuppe med parmesan og bacon

Kremet fiskesuppe med havets skatter

Soppsuppe med soppragu

Kremet skalldyrssuppe

Fisk

Breiflabb med kremede grønnsaker og rødvinsaus

Smørsteikt steinbit med sopp og spinatragu, og grønn peppersaus

Lange med juliennegrønnsaker i butterdeigskiste og limesaus

Urtemarinet laksefilet med asparges og løyerognsaus

Breiflabb med friske grønnsaker og kremet soppsaus

Kjøtt

Indrefilet av okse med selleri-og pastinakkpure, kremet sopp og rødvinsaus

Fylt svinefilet med mozzarella og soltørkede tomater, og basilikumsaus

Lammefilet med selleripure, sukkererter og rosmarinsaus

Andebryst med kremede grønnsaker, aromasopp og appelsinsaus

Kyllingfilet med spekeskinke, asparges og pesto

Indrefilet av okse, løkkompott, sukkererter og hjemmelaget bernaise

Dessert

Grande dessert bestående av creme brulee, sjokoladeterte, og vaniljeparfyrmerte frukter med hvit sjokoladekrem

Grande dessert bestående av creme cantalan, sjokolademousse, og ostekake med røde bær

Grande dessert bestående av bringebærdelice, sjokoladefondant, panna cotta med hvit sjokolade og bær