Koldtbord

Lene`s Kjøkken har utarbeidet et koldtbord som går vekk fra det tradisjonelle påleggskoldtbordet, og vi utfordrer smaksløkene til å prøve nye utfordringer.

Koldtbordforslag 1

Utfordringene som blir lagt opp på brett er:

Kyllingfilet med karrisaus
Fylt svinefilet med mozzarella og soltørkedetomater med tomatvinagrette
Indrefiletmedaljonger med kremet sopp
Hjemmelagede kjøttboller med urtedressing
Chillimarinerte reker med chillisaus
Lime og hvitløksmarinerte scampi med aioli
Røykelakslefse med pepperrotkrem
Spekematlefse med tyttebærkrem
Laksestaver med pesto

Salater:

Hjemmelaget potetsalat
Oljebasert pastasalat med pesto
Tomatsalat
Grønn salat

Hjemmelaget foccacia-, hvit- og grovt brød og smør.

Pris per kuvert: 380,-

Koldtbordforslag 2

Utfordringer som blir lagt opp på brett er:

Chillimarinerte kjøttboller
Fylt kalkunbryst med timian og hvitløk med timiansaus
Svinefilet med sopp og rosmarinsaus
Lefse med spekeskinke, ruccula og fruktkrem
Laksestaver med gressløkpesto
Sitrusmariert scampi med ingefæraioli
Lefse med karripasta reker
Røykelaks med limemarinert asparges
Kyllingbryst med urtedressing

Salater:

Kremet pastasalat med sennep
Potetsalat med soltørkede tomater
Grønn salat
Tomatsalat med ruccula og rødløk

Hjemmelaget focaccia-, oliven-, og hvitløksbrød og smør

Pris pr kuvert: 380,-

Dersom en ønsker dessert til koldtbordet består det av tre ulike små porsjonsskåler pr kuvert
som inneholder fristelser som:

Vaniljepannacotta med frukter
Mørk og hvit sjokolademousse med karamellsaus
Skogsbærdelice med bærkompott

Pris pr kuvert: 120,-